تصویر جهان پس از کرونا

استاد تصویرسازی Tomer Hanuka، از هنرجویان‌اش خواسته تا روی جلدی برای مجلهٔ نیویورکر با موضوع جهان پس از پایان همه‌گیری کرونا طراحی کنند. هنرجویان با ایده‌های متفاوت و از زاویه‌های مختلف به این موضوع نگریسته‌اند. در ادامه به برخی از این تصویرسازی‌ها می‌پردازیم.

هنرجو Huahua Cui به اثر پاندمی بر روی زیست‌بوم پرداخته است. در تصویرسازی او گویی در نبود انسان گیاهان و جانوران زمین را پس گرفته‌اند.

هنرجو Dou Hong قابی را نشان می‌دهد از زمانی که زندگی به حالت عادی بازگشته اما برای برخی انسان‌ها زندگی برای همیشه تغییر کرده است.

هنرجو Yushan Zhou از کودکانی می‌گوید که همه‌گیری کرونا پدر و مادرشان را از آن‌ها گرفت.

هنرجو Jane McIlvaine از پایان دورکاری و تنهایی دوبارهٔ حیوان‌های خانگی می‌گوید.

هنرجو Chenmiao Shi از بهبودی بیماران و بازگشت‌شان به آغوش زندگی می‌گوید.

از دید April Xinyu Chen پس از پایان همه‌گیری هم دیگر زندگی مردم مانند قبل نخواهد بود.

هنرجو Lauren V از بازگشتن به کلاس‌های حضوری می‌گوید.

هنرجو Penni Xiaoyi Peng با اثری مینیمالیستی، از پایان محدودیت‌های مربوط به همه‌گیری می‌گوید. زمانی که مردم در آسانسور می‌توانند جای‌گذاری‌های معین شده را نادیده بگیرند.

مطالب مرتبط

هفت اصل دیزاین

اصول طراحی قوانینی هستند که یک طراح باید از آنها پیروی کند تا یک ترکیب تاثیرگذار و جذاب بیافریند. اصول اساسی طراحی عبارت اند از: تاکید، تعادل و ترازبندی، کنتراست، تکرار، تناسب، حرکت، فضای خالی.

سبک شیکر در طراحی داخلی

سبک شیکر نام خود را از فرقه‌ای مذهبی گرفته است، که در اواخر قرن 18 میلادی در انگلیس تأسیس شد. خودکفایی با شیوه‌ی زندگی سخت و پرتلاش، همچنین رهانیدن خود از تجمل و خواسته‌های غیرضروری در زندگی از بنیان‌های اصلی فرقه‌ی شیکر بود.

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − چهار =