بازگشت   کافه دیزاین | باشگاه طراحان ایران > طراحی صنعتی > گرایش‌های طراحی‌صنعتی > طراحی خودرو و وسائل حمل و نقل

باشگاه طراحان ایران

کلیک کنید کلیک کنید

جهت ورود، کدکاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید. اگر اولین بازدید شماست، پس از مطالعه دقیق راهنما، جهت مشاهده انجمن‌ها ثبت نام کنید.
پاسخ

ابزارهاي تاپیک    نحوه نمايش

12-13-2009, 17:39           # 1
A.M.D
کارشناس رندر با فتوشاپ

آواتار A.M.D

تاريخ عضويت: Jul 2008
محل زندگی: Lier's Land

اعتبار: 627208
A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D
A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D

نشان‌های تقدیر
نشان سبز 
Lightbulb مسابقه طراحی اتومبیل : 825

سلام ....قرار بود اون تاپیک حذف شه ... ولی نمیدونم چرا نشد .... !

اینم از شرایط مسابقه .... از الآن به مدت 1 ماره وقت دارید .... اما مطمئنآ تمدید خواهد شد .... موفق باشید ....

به نام او

مسابقه طراحی اتومبیل 1 ( خودرویی با برند غیر خودرویی )

توضیحات در مورد موضوع مسابقه :

این مسابقه و این موضوع خاص فقط برای به فکر وا داشتن و کشف استعداد های درونی انتخاب شده ...
این موضوع شاید موضوع آسونی نیست ولی مطمئنآ یک محک جدی برای افرادی هست که علاقه شدید به طراحی اتومبیل دارند و فکر میکنن که میتونن در این رشته به موفقیت برسن .

برای مثالی از این موضوع باید بگم که شرکت های مختلف برای شرکت نایک هم اتومبیل های مختلفی طراحی کردن .

قوانین مسابقه :

تمامی کار ها باید حداکثر در اندازه 1024 در 768 پیکسل باشند .
هر فرد میتونه حداکثر یک کار بفرستد .
کار گروهی هم امکان پذیر است .
هر گونه کپی براداری یا گرفتن ایده از کارهای دیگر رد طرح محسوب خواهد شد.
کارهایی ادیت شده اتومبیل های واقعی توسط فتوشاپ رد خواهند شد.
مهلت ارسال کار دقیقآ 1 ماه بعد از شروع مسابقه است .
تمامی کارا ها رو از طریق پیغام خصوصی برای کاربر A.M.D بفرستید .

توضیحات پیرامون مسابقه :

بحث و گفتگو پیرامون مسابقه کاملآ آزاده .
درون همین تاپیک میتونید به بحث بپردازید .
انتقاد و پیشنهاد فقط . فقط درون همین تاپیک امکان پذیره .
به هیچ وجه درمورد کار و ایده خودتون قبل از اعلام نتایج بحث نکنید .

نحوه ی داوری :

دواری توسط آقایان فرزاد برخورداری و علیرضا محمد زاده ، کارشناسان طراحی اتومبیل انجام میشه .
به هر کار فقط به رندر و زیباییش نمره داده نمیشه و بیشتر به ایده و خلاقیت امتیاز داده میشه .
بعد از داوری توسط داور ها ، 5 روز مانده به پایان مهلت دواری در خود تاپیک اعلام نتیایج یه نظر سنجی قرار داده خواهد شد تا کاربران هم نظر خودشونو بگن .

جوایز :

جوایز هم برای نفرات اول تا سوم محفوظه و حتمآ ارزنده خواهد بود .
درون محیط کافه هم بنا بر روال معمول، مدال سبز رنگ مسابقات کافه دیزاین به نفر اول داده خواهد شد.

مسابقه تا 22 بهمن تمدید شد ...

ويرايش از A.M.D در تاریخ 01-12-2010 در ساعت 22:22.
A.M.D آفلاین است   پاسخ با نقل قول
  12-13-2009, 18:32           # 2
hossein king
عضو فعال

آواتار hossein king

تاريخ عضويت: Oct 2009
محل زندگی: تهران

اعتبار: 79896
hossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل داردhossein king حق آب و گل دارد

پيش فرض : 87

اولین سوال اگه من بخوام موتورسیکلت طراحی کنم قبول میشه یا نه؟ البته اگرم نشه می دونم چی بکشم.
دومی اینکه اگه نخوایم کارارو رندر کنیم پس اشکالی نداره؟(البته این سوال من نیست چون من رندر می کنم)
  12-13-2009, 20:21           # 3
نادر اسماعیلی
عضو فعال

آواتار نادر اسماعیلی

تاريخ عضويت: Oct 2009

اعتبار: 34464
نادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال داردنادر اسماعیلی مشارکت فعال دارد

Cool سوال :

طرح ها باید از همه نماها باشند؟؟
نادر اسماعیلی آفلاین است   پاسخ با نقل قول
  12-13-2009, 20:29           # 4
سونا
مدیر فعالیت‌های حضوری

آواتار سونا

تاريخ عضويت: Mar 2009
محل زندگی: تهران

اعتبار: 767164
سونا سونا سونا سونا سونا سونا سونا
سونا سونا سونا سونا سونا سونا سونا سونا سونا سونا سونا سونا سونا

نشان‌های تقدیر
نشان سبز نشان سرخ 
پيش فرض : 248

مرسی به خاطر برگزاری این مسابقه. فکر می کنم با این برنامه ریزی مسابقه ی خوبی از آب در بیاد.
من تخصصی توی این زمینه ندارم ولی امیدوارم همتون موفق باشید.
  12-13-2009, 21:08           # 5
عمو علی
عضو فعال

آواتار عمو علی

تاريخ عضويت: Aug 2009
محل زندگی: کرج

اعتبار: 40504
عمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال داردعمو علی مشارکت فعال دارد

پيش فرض :

یلی خوبه مرسی از اینهمه تلاش بابا 1 ماه کمه
  12-14-2009, 19:17           # 6
A.M.D
کارشناس رندر با فتوشاپ

آواتار A.M.D

A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D A.M.D

نشان‌های تقدیر
نشان سبز 
پيش فرض :

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hossein king نمايش پست
اولین سوال اگه من بخوام موتورسیکلت طراحی کنم قبول میشه یا نه؟ البته اگرم نشه می دونم چی بکشم.
دومی اینکه اگه نخوایم کارارو رندر کنیم پس اشکالی نداره؟(البته این سوال من نیست چون من رندر می کنم)
نه متاسفانه .... فقط اتومبیل ......

منظورم از اتومبیل این نیست که حتمآ به همین تریپی باشه که امروزه میبینیم ... میتونه هر چیزی باشه .... از اتومبیل خورشیدی گرفته تا برقی .....

اشکال نداره ... گفتم ... این موضوع بیشتر برای این انتخاب شده که رو ایده ها مانور داده شه ... همین .... رندر هم اهمیت زیادی داره ... ولی نه به اندازه ی ایده ....

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله نادر اسماعیلی نمايش پست
طرح ها باید از همه نماها باشند؟؟
نه نیاز نیست ...... ولی مطمئنآ در نما های مختلف میتونه تاثیر بیشتری بر داوری بزاره ....و کارو حرفه ای تر میکنه ...و همین طور دست داورا رو برای امتیاز دادن باز تر میکنه ...

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله سونا نمايش پست
مرسی به خاطر برگزاری این مسابقه. فکر می کنم با این برنامه ریزی مسابقه ی خوبی از آب در بیاد.
من تخصصی توی این زمینه ندارم ولی امیدوارم همتون موفق باشید.
ممنونم سونا بانو ...... جا داره از ادمین هم تشکر بکنم ...

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله عمو علی نمايش پست
یلی خوبه مرسی از اینهمه تلاش بابا 1 ماه کمه

نه 1 ماه کافیه ...... البته شما درست میگید برای یه مسابقه کوچیک هم باشد بالای 100 تا اسکچ زد .... اما با پتانسیل بچه ها مطمئنآ میشه تو 1 ماه جمعش کرد .... اما به خاطر برخورد مسابقه با امتحانات مطمئنآ تمدید خواهد شد .... موفق باشید

راستی دوستانی هم خارج از کافه اعلام آمادگی کردن ...... رقابت خوبه ...... زودتر کارا شروع کنید ...
  12-14-2009, 19:20           # 7
A.M.D
کارشناس رندر با فتوشاپ

آواتار A.M.D

نشان‌های تقدیر
نشان سبز 
پيش فرض :

راستی دوستان خارج از کافه هم برای مسابقه اعلام آمادگی کردن که بعدآ عضو میشن ..... رقابت فعلنه خوبه ... منتظر شما هستیم ....
  12-14-2009, 19:23           # 8
A.M.D
کارشناس رندر با فتوشاپ

آواتار A.M.D

نشان‌های تقدیر
نشان سبز 
پيش فرض : 241

اینم بگم .... که نیاز نیست همه اتومبیل کار باشید ....
درسته موضوع سختیه ... اما طوری انتخاب شده که کسی میتونه تو مسابقه شرکت کنه .... فقط کمی ایده پردازی میخواد ...... برای بچه هایی که راینو یا 3d کار میکنن باید خوب باشه ..... چون زیاد ما رو اتومبیل فوکوس نمیکنیم ...

کتاب راهنمای کاربردی طراحی‌داخلی  مستندهای نشنال جئوگرافیک:معماری، طراحی صنعتی و غیره دید خلاقانه در عکاسی

كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهاي تاپیک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمي توانيد تاپیک جديد ارسال كنيد
شما نمي توانيد به تاپیک ها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد فايل ضمیمه كنيد
شما نمي توانيد پستهاي خود را ويرايش كنيد

vB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
مراجعه سریع

زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 17:58 میباشد.