0
از امروز می خواهم کناب های مربوط به این درس و بعضی از جزوات مربوط به اونو براتون قرار بدم.
یکی از کتاب های خیلی جامع و کاملی که در این زمینه منتشر شده کتاب مهندس مرجانی از دانشگاه یزد هستش و کتاب استاد خواجه حسینی که واقعا برای من کمک کننده بودند.....![]()
ویرایش توسط mamadbobo : 10-04-28 در ساعت 15:42
| / |
| 0/0 0/0 |
سلام
من تو پرسپکتیو و دراوردن حجم ها مشکل دارم میشه کمکم کنید
با سلام خدمت دوست خوبم
اگه تازه این رشته رو شروع کردی کتاب مهندس متقی پور و استاد مرجانی جلد 1 واسه یاد گرفتن پرسپکتو های اولیه بسیار خوب هستش ولی اگه کارت حرفه ای تر شده و جلو تری همون کتاب هندسه ترسیمی مهندس مرجانی بهت می تونه کمک کنه این کتاب اسمش نقشه کشی صنعتی 2جلد 1 واسه برخورد اجسام و احجام هست انتشارات دانشگاه یزد به چاپ رسوندش بازم تاکید می کنم واسه برخورد ها از این کتاب استفاده من و لی برای پرسپکتو ساده همون جلد 1 مناسب هست..
امیدوارم موفق باشی
هیچ چیز و هیچکس در این دنیاوجود ندارد که دیدنش به بازکردن تمام چشم بی ارزد.(دکتر علی شریعتی)
امروز واسه بچه های نقشه کشی که کنکور دارن یه کتاب معرفی می کنم
اسم کتاب رسم فنی تخصصی (2) از سری کتاب های گزینه های برتر مولف مهندس مشهدی تقی ناشر موسسه فرهنگی انتشاراتی پیش دانشگاهیان هستش....![]()
هیچ چیز و هیچکس در این دنیاوجود ندارد که دیدنش به بازکردن تمام چشم بی ارزد.(دکتر علی شریعتی)
| / |
| 0/0 0/0 |
سلام تو درس هندسه ترسیمی خیلی ضعف دارم کسی هست به من درس بده؟
| / |
| 0/0 0/0 |
سلام چه جزوه ای؟خیلی ضعیفمچه نرم افزاری خوبه تا گسترش و برخوردهارو ببینم؟ممنون که کمکم کردی.

| / |
| 1/0 0/0 |
حتما کتاب هندسه ایرانی رو هم مطالعه کنید، برای بچههای معماری بسیار مفید خواهد بود.
مشخصات کتاب دقیقا یادم نیست ولی میرم تو کتابای ترم یک و دو نگا میکنم ببینم گیرش میارم یا نه.
زندگی قطره اشکیست گم شده در طوفان عشق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)