نمايش پست تنها
  03-21-2008, 01:04           # 6
admin
مدیر سایت
 
آواتار admin
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل زندگی: هپروت
پست ها: 4,422

اعتبار: 827477
admin admin admin admin admin admin admin
admin admin admin admin admin admin admin admin admin admin admin admin admin admin admin admin admin admin admin

Exclamation دوستی و لیست دوستان : 211

همون طور که شاید دیده باشید از دیروز امکانی به سایت اضافه شده در قسمت مربوط به پرونده‌های شخصی؛ یعنی یه چیزی شبیه به صفحات اورکات و یاهو 360 و سایت های مشابه. شما می تونید برای هر عضوی که می‌خواید پیشنهاد دوستی بفرستید... لیست دوستان هر کس در صفحه‌ی شخصی اون دیده می‌شه.
به علاوه کاربران می تونن برای هم کامنت‌های توصیفی بنویسن و یه امکان دیگه امکان rating برای اعضا هست. یعنی به هر عضوی می‌تونید از یک تا 5 ستاره بدین.
تعداد بازدید از صفحات شخصی اعضا هم از این به بعد ثبت می‌شه.

(برای مثال می‌تونین نگاهی به http://cafedexign.com/member.php?u=1 بندازین)

برای افزودن کاربری به لیست دوستان خود یکی از راه‌ها اینه که به صفحه‌ی تنظیمات کاربری برید و در ستون کنترل پنل روی لینک دوستان/لیست سیاه کلیک کنید. (مطابق تصویر زیر)



این مرحله وارد صفحه‌ای می‌شید که کادر زیر در اون دیده می‌شه. نام کاربری فرد مورد نظرتون رو به صورت دقیق (حتی کوچک یا بزرگ بودن حروف باید رعایت بشه) در باکس مربوطه می‌نویسید. پیشنهاد دوستی شما برای اون کاربر فرستاده می‌شه و در صورت پذیرش نام کاربری شما در لیست دوستان اون شخص و نام کاربری اون در لیست دوستان شما (در پرونده‌تون) به نمایش درمیاد.

admin آفلاین است